Individuele coaching

magnolia academie en missieVlak na de geboorte zijn we meestal afgesneden geraakt van onze Bron.

We zijn een persoonlijkheid geworden los van onze Bron die gevormd is door alles wat we hebben meegemaakt.

Zo zijn patronen en gedachten ontstaan die vaak niet overeenkomen met wie we werkelijk zijn.

Als je geen aandacht hebt gehad voor jouw specifieke talenten en eigenschappen , niet gezien bent of dat er juist teveel van je werd verwacht,kan je de opening naar wie je werkelijk bent vaak niet meer vinden.boom

Het niet lekker in je vel zitten is vaak direct gerelateerd aan vroegere ervaringen en patronen die helaas nog steeds een rol spelen in ons leven. Zo kunnen we ziek of depressief worden of raken in een burn - out enz. als we onbewust geloven in onzeker makende gedachten en patronen over onszelf en de wereld om ons heen..

Toch is alles wat we meemaken ook weer een kans en een opening om je ware aard te ontdekken die onder alle`verhalen, lagen en patronen zitten. Je krijgt zo de kans om je ware potentieel te gaan aanboren en je persoonlijkheid in overeenstemming met je bewustzijn te laten Zijn.

Het maatschappelijk werkster zijnblijft toch onlosmakelijk met mij verbonden. Ik bied ook vaak ruimte en aandacht in mijn lessen en cursussen voor wat er speelt bij mensen.Nu ik zelf spiritueel ontwaakt ben en dit steeds meer kan toepassen in mijn dagelijks leven wil ik graag mensen helpen die hier mee worstelen en dit ook willen integreren in hun leven.

Bij Individuele coaching:
- kijken we wat er speelt op dit moment in je leven en doen indien nodig een meditatie. om onder je `verhaal`te komen, jezelf te helen en je ware aard te ervaren.
We kunnen ook direct werken aan het ontdekken, geloven in en realiseren van je hogere levensmissie, visie en passies d.m.v. gesprekken , opdrachten en geleide meditaties - en visualisaties.
- We kunnen mediteren en helen op de chakra's evt ondersteund met edelstenenen.
Ik kan je ook een healing geven.We kijken samen naar waar je behoefte aan hebt en bij je past.

De sessies duren meestal anderhalf uur. Prijs: 75,-voor 1 uur uur en 95,- voor1? ? uur,

De meditaties zijn over het algemeen gebaseerd op een verkorte versie van de helende reis van Brandon Bays. Wil je een hele helende reis neemt dit meer tijd in beslag en kunnen we dit apart afspreken.Deze sessies duren langer.