Inspiratie


Inspiratie

Op deze pagina´s wil ik graag wat boeken en ander inspirerende mensen of organisaties etc. met u delen. Het is ondoenlijk om iedereen en alle boeken te noemen.

Boeken
Een selectie:

Spiritualiteit vermengd met creativiteit 

The Artist’s Way, Julia Cameron
Vind je eigen inspiratie
Uitgeverij: (Imprint)Christofoor ISBN: 90.6038.482 2Hoef ik verder niet toe te lichten de site staat er vol mee!

 boek1
Bewustzijn en Heling 
Onvoorwaardelijke Aceptatie van Jeff Foster
alt

boek7 
Gangaji: Vrijheid in Overgave en jij bent DAT

.
De Helende Reis (The Journey)
Een gids om jezelf te genezen en te bevrijden
Brandon Bays
Uitgeverij: het Spectrum, ISBN 90 274 7349 8

Brandon bays heeft zichzelf genezen van een tumor zo groot als een voetbal en heeft een methode ontwikkeld om jezelf te helen van lichamelijke en emotionele blokkades.
(Ik gebruik delen van haar methode in mijn werk en mijn helingoefeningen zijn hier door verdiept).

Zie ook haar boeken: Vrijheid is en Bewustzijn het nieuwe kapitaal.

 boek6

 Boeken van Adyashanti o.a.:

De Dansende leegte en Het einde van je Wereld..

over verlichting en hoe om te gaan met verlichting. Uitgeverij Samsara

 

De Kracht van Het Nu en ndere boeken van Eckhart Tolle
zijn zeer duidelijke boeken over het leven in Bewustzijn

Eckhart Tolle Uitgeverij Ankh - Hermes . (Eckart Tolle heeft mij het verschil in persoonlijkheid en bewustzijn beter laten begrijpen). 
6668751021
Inspiratie

 

Anderen

Amma (embracing the World) vrienden van Amma www.amma.nl
Amma wordt volgens de Hindoeistische traditie gezien als een Mahatma: Iemand die voorbij fysiek en psychisch lijden is en geen onderscheid meer tussen zichzelf en de rest van de schepping ervaart.
In 1995, tijdens de vieringen van de vijftigste verjaardag van de Verenigde Naties in New York, suggereerde Amma dat de inspanning om onze eigen essentiële aard te ontdekken een cruciale aanvulling is op onze uiterlijke zoektocht naar materiële ontwikkeling, vrede en harmonie. Ze stelde voor dat deze inspanning erkenning zou krijgen als 1 van de belangrijke doelen voor het nieuwe millennium, op alle niveaus van de samenleving door te zeggen: "Wanneer we samenwerken, hand in hand, met liefde, dan is het niet slechts 1 levenskracht, maar de levensenergie van ontelbare mensen, van de groep, die in harmonie ongestoord stroomt. Vanuit deze constante stroom van eenheid zal echte vooruitgang plaatsvinden en zal duurzame vrede gestalte krijgen." (website Amma)

boek13
Ik bezoek Amma elk jaar sinds ze naar Nederland kwam . Ze boek14raakt je tot in het diepst van je wezen. Ik heb jarenlang alles in haar aanwezigheid kunnen helen en elke keer groeide ik weer spiritueel en liet en laat ze zien wie we in wezen zijn. Je hoeft haar niet aan te hangen om haar te bezoeken. Ze komt tot nu toe elk jaar naar Nederland. Het kost niets om haar te bezoeken.In 2014 is er een Nederlands Amma centrum geopend in Driebergen-Zeist.