Mijn passies

Mijn eigen passies zijn - naast het begeleiden van mensen in het vinden van hun passies, levensmissie en authentieke stem - ook nog steeds het zingen, schrijven en schilderen.

Ik kan mijn ziel en alles wat ik ooit gevoeld heb volledig kwijt in het zingen.

Het schrijven geeft me de kans om mijn gedachten en opvattingen te kunnen delen en het schilderen is een vorm van creativiteit en meditatie die mij ook het gevoel geeft te scheppen en is de enige activiteit, naast het shoppen! ( hah hah), waarbij ik geen seconde denk!!! Behalve om me te laten inspireren hoe ik iets zal aanpakken en welke kleur ik zal gebruiken. Zalig. Het totale in het Hier en Nu zijn.
JaapBrackman2007- soloik hoop dat het mij gegeven wordt om binnenkort weer concerten te kunnen gaan geven - (Romantisch Liedrepertoire) - samen met mijn vaste pianist Jaap Brackman.

Mijn grote wens is om weer de ziel in de liederen van o.a. Brahms en Schubert te laten klinken en toegankelijk te maken voor een breder publiek. zie artikel in Reacties en Publicaties : Zangeres.
Dit is een onderdeel van mijn visie waarvan ik hoop dat ik die weer verwezenlijk. Ik ga de laatste jaren namelijk door een proces om opnieuw te leren zingen heen. (Net als o.a. Werbeck Svrdstrm, die ook haar eigen zangmethode ontwikkelde). Dit is een heel pijnlijk proces en uiteindelijk ook bevredigend omdat ik zo mijn hogere potentieel in de zang verwezenlijk en nog beter les kan geven. Ik heb zelf les gehad van een aantal bekende leraren waaronder Sophia van Sante. Mijn huidige coach die mij door dit proces heen helpt is Lucia Meeuwsen.