Mijn Leven is Mijn Boodschap

Ogen

Ik kreeg al op jonge leeftijd -als maatschappelijk werkster in de drugshulpverlening -een enorme burn out.

Dit was o.a. een zeer angstige tijd. Ik was alleen nog maar gevoel.

Ik leerde mezelf te uitten naar andere mensen toe. Ik ben toen ook mijn gevoel gaan volgen en zangeres (mezzosopraan) en zang en stemdocente geworden.
Dit was een droom die ik als kind had en nooit had uitgesproken.
Mijn droom om een geweldige zangeres te worden en alle obstakels die dit met zich meebracht bleek o.a. ook mijn weg te zijn geweest om tot blijvend bewustzijn te komen.

Ze noemen dit ook wel het non dualistisch bewustzijn of ontwaakt. zie bewustwording.

Ik plak er liever geen etiket op.
Mijn weg en doel in dit leven bleek juist om tot dit bewustzijn te komen en andere mensen hier ook bewust van te maken..

Mijn Leven blijkt mijn boodschap te zijn geworden.
Alles wat ik nu meemaak blijkt in dit geheel te passen en heeft weer een functie voor mijzelf en ook voor anderen.

Ik ben alweertwintig jaar geleden begonnen met het geven van cursussen in Meditatief Zingen en later Zang en Helen. Hiernaast ontstonden de zangklassen in de vorm van een Masterclass voor lichte- en klassieke zang. Op dit moment geef ik voornamelijk individuele zangles en coaching en stem en spreek coaching.
Hiernaast heb ik vijftien jaar de cursus - training The Artists Way naar de gelijknamige bestseller van Julia Cameron. gegeven.
Deze geweldige methode om in contact te treden met je creativiteit, dromen en passies en ze te ontdoen van allerlei blokkades en negatieve denkpatronen, heeft mij ook altijd geholpen - naast mijn spirituele ontwikkeling en doel - te blijven geloven in mijn dromen en ze als leidraad voor mijn leven te aanvaarden en te realiseren.
Het is het enige boek geweest in al die jaren, dat creativiteit, met spiritualiteit verbindt en op een lijn stelt.
Wanneer we ons openstellen voor onze creativiteit, openen we onszelf voor de scheppingsdrang van de schepper in ons en ons leven.

Onze dromen en hunkeringen komen voort uit een goddelijke bron. met het volgen van de richting van onze dromen volgen we de richting van onze goddelijkheid (Julia Cameron).

Ik heb deze cursus nu ook uitgebreid in : Vind en Leef je Hogere Levensmissie, Visie en Passies om niet alleen achter je dromen en passies te gaan staan en deze te volgen maar ze ook daadwerkelijk als onderdeel van je hogere missie te aanvaarden en te realiseren. zie ook

Mijn eigen missie
mijn eigen passies
biografie
Bewustwording